aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, September 26, 2018

Cursuri de engleza la British Council

Adaugat de PonturiBune.ro in 09/01/2010

In perioada 12-14 Ianuarie, vor avea loc inscrierile la cursurile de limba engleza organizate de British Council pentru sesiunea de iarna.

Marti, 12 ianuarie, vor fi testari si inscrieri doar pentru copii si adolescenti, miercuri, 13 ianuarie, vor avea loc testari si inscrieri numai pentru adulti, iar joi, 14 ianuarie, testari si inscrieri pentru copii, adolescenti si adulti.

Noutatea acestei sesiuni este cursul de engleza financiara si de pregatire pentru examenul ICFE (International Certificate of Financial English). Cursantii au acces gratuit la biblioteca British Council.

Detalii aici: www.britishcouncil.org

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Angela Haq says:

  Buna ziua ! Ma intereseaza daca si unde se fac cursuri de lb . engleza pt examenul IELTS . Am nevoie de examen pt . a putea practica medicina in UK. Va multumesc pentru ajutor!

 2. Angela Haq says:

  Andra , iti multumesc mult ! Am gasit informatii utile !;)

 3. Lex says:

  scump…. dar cred ca e treaba serioasa

 4. LauraN says:

  Eu tocmai am terminat un curs de pregatire pentru Toefl, care a fost foarte ok, bine organizat, materiale bune, o profesoara foarte placuta… si din cate am vazut, se fac si cursuri pentru Ielts acolo. Adica aici: http://www.edventure.ro/50-0-0-ielts.html

home | top