aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, July 23, 2018

Operatii de hernie de disc fara bisturiu

Adaugat de PonturiBune.ro in 12/01/2010

Doi medici israelieni efectueaza operatii de hernie de disc in Romania, fara bisturiu. Medicii efectueaza o incizie minora si introduc un endoscop, practic intreaga operatie desfasurandu-se cu ajutorul acestuia. Pacientii nu raman internati, putand pleca acasa dupa o jumatate de ora.

Cei doi medici opereaza la Centrul de Diagnostic si tratament Victor Babes din Bucuresti.

Mai multe detalii aici.

Alte articole

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Claudiu says:

  Am trecut la milimetru pe langa bisturiu. Lombosciatica gradul 3…aproape de nedorita hernie de disc. Sper sa nu am nevoie de o operatie, dar e bine ca s-a pus la punc o astfel de procedura. Auzisem ceva, dar nu ceva concret.

 2. Angela Haq says:

  Hmmm…. Ponturi iti multumesc pt. informatie! Sunt chiar foarte curioasa sa aflu mai multe detalii despre aceasta procedura chirurgicala minim invaziva,avand in vedere ca am in antecedente o interventie chirurgicala de hernie de disc.

 3. bowtech says:

  Terapia bowen ajuta foarte mult de asemena in astfel de probleme.

 4. LIVIU says:

  cat ajunge o operatie de genul acesta?

 5. petre avram says:

  Am un frate in virsta de 58 de ani a fost operat la coloana la discul 4–5 de vreo trei saptamini acum dupa operatie are probleme [nu poate urina,si chiar nu poate sa iasa afara referitor la scaune]mia spus ca are fundul amortit.sar putea ca cineva sa stie ceva de aceasta situatie

 6. ninel says:

  in jur de 6800 lei costa asa ceva

 7. m says:

  cat costa mai exsact aceasta operatie?

 8. Stefi says:

  Cat dureaza programarea pentru o astfel do operatie, pentru ca posibil voi avea nevoie de una cat de curand. Apropo si ce nume de contact sau Spital? Multumesc anticipat

 9. Adrian says:

  Imi este frica de orice operatie si cred ca tuturor ne este frica, dar daca se ajunge in aceasta situatie este bine de luat in seama sfatul pe care l-ai spus in articol.

home | top