aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Friday, September 21, 2018

Oferta: Petrece 4 zile la Barcelona in 2 cu 329 Euro

Adaugat de PonturiBune.ro in 06/07/2011

Oferta este prezentata de Agentia ABC Turism si presupune cazarea pentru 2 persoane timp de 3 nopti la un hotel de 3 stele: Hotel Rialto din Barcelona, mic dejun, bilete de avion pentru 2 persoane si taxele de aeroport aferente. Oferta este valabila intr-o anumita perioada de timp si exista un numar limitat de locuri, prin urmare inscrierea trebuie facuta din timp.

Poti afla mai multe detalii de pe website-ul Agentiei ABC Turism

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. mirella1212 says:

  Am achizitionat 3 vacante prin ABC Turism si toate au fost ok cu exceptia faptului ca intradevar Dl. Cristuinea raspunde foarte greu si trimite biletele de avion in ultimul moment si dupa multe insistente. Acestea au fost experientele mai placute cu ABC Turism…dar acum sa va povestec de ultima patanie cu aceasta agentie…..
  Pe 10 mai 2014 am achizitionat un pachet 8 zile charter in Zakyntos, Dl. Cristuinea foarte dragut ca de obicei ne-a sunt, ne-a incasat toti banii pentru vacanta , ne-a dat factura si ne-a spus ca restul documentelor ( voucher cazare si bilete avion) le vom primi cu doar cateva zile inainte de plecare….numic suspect pana aici , ca doar asa a procedat si cu vacantele anterioare, dar….plecarea este pe 09 iunie….din 4 iunie incepem sa-l sunam, si-l tot sunam, si ne tot amana, ba sunati maine, ba revin in 10 minute, ba respinge apelul, ba are telefonul inchis.
  Duminica, 08 iunie, cu o zi inainte de plecare , nu avem nici cazare si nici bilete de avion, il sunam pe Dl Cristuinea de la 11:30 dimineata si ne tot abureste pana la 19:30 cand ne spune ca nu ne-a facut nici-o rezervare ca a avut treaba ….asta dupa ce ne-a mintit ca avem vacanta luata de la Christian Tour ( unde am sunat dar nu exista nicio rezervare) , ulterior cand i-am zis dlui Cristuinea ca ne minte si ca am verificat la Christian Tour, a schimbat placa si ne-a zis ca de fapt a facut rezervare direct la hotel – ok, sunam si la hotel de unde ni se spune acelasi lucru – nu exista nicio rezervare …..si tot asa , nu are rost sa va povestesc toate detaliile , cert este ca ABC Turism este o agentie neserioasa pe care nu o recomand , Dl Cristuinea Alin este un mincinos , nu raspunde la mail sau telefon decat dupa lungi insistente si atunci mai indruga niste minciuni.
  Cert este ca am platit vacanta si avem certitudinea ca nu plecam in 09.06 -Dl Cristuinea ne-a spus in seara zilei de 08 iunie ca ii pare rau dar nu mai are ce sa faca dar ne promite ca in 09 iunie ora 11:00 ne trimite variante pentru plecare in 10 iunie …. din verificarile facute pe 10 iunie nu sunt zboruri , dar poate Dl Cristuinea gaseste solutii … inca mai puteti crede ? noi nu mai avem speranta.
  maine asteptam vesti de la agentie , daca vestile nu sunt cele asteptate Dl Cristuinea va avea ceva probleme atat cu institutiile abilitate cat si cu noi care-l vom vizita la sediul firmei sale ….

home | top