aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, October 23, 2018

Comanda produse alimentare de acasa, online, la preturi corecte!

Adaugat de PonturiBune.ro in 20/10/2011

ewhitelandCompania Whiteland lanseaza magazinul alimentar online eWhiteland.ro de unde poti comanda produse alimentare de calitate, la preturi corecte. Cosul de cumparaturi iti va fi adus direct acasa, iar daca vei comanda de minim 150 RON livrarea este gratuita in cele 12 orase unde Whiteland are retea de distributie: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi, Bacau, Galati si Constanta.

eWhiteland.ro are pe rafturile sale produse variate, de la branzeturi si lactate, la cafea si bauturi racoritoare, la preturi corecte. In plus, eWhiteland este singurul magazin alimentar online care are depozite proprii (atat pentru produse refrigerate cat si pentru cele ambientale) de unde se livreaza direct toate comenzile, in masini speciale dotate cu instalatii frigorifice. Astfel calitatea si termenul de valabilitate ale produselor raman intacte, pentru ca marfa nu sta niciun minut in soare, ploaie, frig sau in alte conditii decat cele specificate de producatori.

Alege varianta mai simpla si mai sigura de cumparaturi si foloseste timpul economisit pentru o plimbare in parc, o piesa de teatru sau poate un film!

Pentru mai multe detalii despre produse si comenzi click aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

home | top