aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Sunday, December 4, 2016

Concurs: Castiga o excursie in Korea!

Adaugat de PonturiBune.ro in 29/12/2011

Va numarati printre fanii taiteilor (noodles), sosurilor, fructelor de mare si supelor condimentate? Daca participati la concursul de pe website-ul Korean Food si postati reteta voastra preferata de mancare coreeana, aveti oportunitatea sa vizitati Korea, o tara cu adevarat speciala din punct de vedere culinar si nu numai. Reteta trebuie sa fie insotita si de fotografii din timpul prepararii. Mult succes!

Gasiti aici mai multe detalii despre concurs

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. pop aurelia says:

    Dak Jorim
    Tocana de pui picant si cartofi
    Ingrediente:
    • 1 kg pui taiat bucatele
    • 2 cartofi mari taiati cuburi
    • 2 morcovi taiati in bucati mari
    • 1 ceapa taiata felii
    • 3 cepe verzi taiate la 2cm
    • 2 ardei iuti taiati felii
    • sare
    • piper
    • 1 lingurita soju (sau vin alb)
    Sos:
    • 2 linguri de Gochugaru (boia de ardei iute)
    • 2 lingurite de Gochujan (pasta de ardei iute)
    • 1 lingura de usturoi pisat
    • 1 lingura de sos de soia
    Mod de preparare
    Spalati puiul si taiati-l bucatele. Marinati-l in sare, piper si soju (sau vin alb) pentru 15 minute. Puneti puiul intr-o cratita mare si puneti apa pana acopera puiul si fierbeti. Amestecati toate ingredientele pentru sos si adaugati-l peste pui.
    Fierbeti la foc mic inca o ora, pana ce puiul devine fraged dupa care adaugati cartofii, morcovii si ceapa si lasati la fiert pentru inca 20-30 de minute.
    La sfarsit adaugati ceapa verde si ardeii iuti si lasati inca 1 minut pe foc.
    Se serveste cu orez si kimchi.

  2. ema says:

    Ramyun cu kimchi
    Ingrediente:
    1 ceapa verde
    1 plic de Ramyun (kimchi ramyun, shinramyun, ansungtangmyun)
    baechu kimchi (varza china)
    1 ou
    Mod de preparare
    Punem la foc mic o cratita cu 550 ml apa in care adaugam cateva bucati de baechu kimchi se lasa sa dea un clocot dupa care adaugam si pliculetele cu condimente din supa si taiteii. Spargem un ou in supa si ceapa verde taiata felii de 2 cm si mai lasam inca 3 min sa fiarba.Se serveste calda cu orez si kimchi.
    ador acest fel de mancare <3i love it

  3. Adriana says:

    chifle umplute cu carne de pasare.traditional

    Este specifica bucatariei: romaneasca . Acest fel de mancare, va va trezi pofta inca dinainte de a-l scoate din cuptor.

    Ingrediente pt chifle umplute cu carne de pasare:
    7-8 chifle, 200 g rasol sau friptura de pasare, 2 oua fierte, 1/2 l lapte, 1 lingura faina, 50 g unt, 2 linguri cascaval ras, sare, piper, putin patrunjel verde tocat marunt.

    Modul de preparare a retetei:
    Se decupeaza un capac la chifle si se scoate o parte din miez. Chiflele se asaza apoi pe o farfurie si se toarna in fiecare cate o lingura de lapte pentru a se inmuia putin.
    Separat, intr-o craticioara, se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se lasa sa se racoreasca, dupa care se amesteca cu carnea de pasare trecuta prin masina de tocat, cu verdeata, sare si piper, dupa gust.
    Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele. Deasupra, in loc de capacel, se pune cate o felie de ou si se presara cu cascaval ras; chiflele se asaza apoi pe a tava unsa cu putin unt, care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 25-30 minute.
    Se servesc calde ca aperitiv.

home | top