aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, October 23, 2018

Concurs: Castiga o excursie cu familia la DisneyLand!

Adaugat de PonturiBune.ro in 26/03/2014

Pana pe 20 aprilie puteti participa la “Campionatul National de Periaj”, un concurs la care puteti castiga o excursie cu familia (pentru 3 persoane) sau 500 euro pentru clasa voastra. Concursul se desfasoara pe Facebook.

Gasiti aici mai multe detalii

Sursa foto: www.dlrptoday.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. placinta vlad dumitru says:

    Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pe http://www.salveazaoinima.ro Donatorul va primi pe e-mail voucherul care il va intrebuinta pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat: timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
    Vin cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner (de aici preluati bannerele http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/) sau link in blogroll de pe blogul d-voastra.Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com.
    Va multumim!

home | top