aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 18, 2018

Idei pentru team-building!

Adaugat de PonturiBune.ro in 17/06/2016

Un team building are rolul de a aduce colegii de munca impreuna, de a ii apropia si de a uni echipa. O serie de activitati amuzante ii poate face pe angajati sa se cunoasca mai bine, sa se apropie si sa se priveasca din alt unghi. Activitatile dintr-un team building ii fac pe membrii unei echipe sa se conecteze dintr-o perspectiva diferita. Intotdeauna este bine sa schimbi unghiul din care privesti un lucru, iar de cele mai multe ori acest lucru reprezinta un fel de improspatare si poate aduce rezultate remarcabile.

Motivul pentru care organizezi un team building este acela de a obtine rezultate rapid. Printr-o serie de activitati planificate in mod corect, echipa devine mai inchegata si mai motivata. Ideile de activitati pentru un team building pot solutiona problemele de comunicare, de planificare sau de managementul conflictelor. Intr-un program de team building se poate include in mod prietenos si o metoda de invatare si de pregatire. Domenii care se ocupa de pregatire in vanzari, de management, comunicare si multe altele de acest gen se pot ingloba intr-un team building.

Printre motivele pentru care este indicat ca o firma sa organizeze un team building se numara ocazia ca angajatii sa faca networking, sa socializeze, sa se cunoasca mai bine si chiar sa se imprieteneasca.

Se impamanteneste spiritul de echipa, se mareste performanta echipei ca un tot unitar, angajatii se distreaza si se relaxeaza impreuna. Pe perioada unui team building, ajung sa isi inteleaga unul altuia punctele slabe si temerile si se creeaza legaturi intre oameni.

Nu in ultimul rand, un astfel de program care este organizat cum trebuie si care contine activitatile potrivite, poate spori creativitatea. Un team building ce contine activitati distractive are avantajul ca poate distruge barierele puse de teama de exprimare si de timiditate. Odata ce ajung sa se cunoasca si sa se apropie, angajatii scapa de inhibitii si ajung sa fie naturali, astfel crescand randamentul.

Alte articole

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Doc says:

    E destul de complicat dar ideile s bune!!

home | top