aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 18, 2018

Cele mai bune sfaturi pentru a vinde masina online

Adaugat de PonturiBune.ro in 15/09/2017

Intr-o gospodarie se schimba cam o data la cinci ani masina si sunt milioane de masini vandute anual cu aceasta ocazie. Cine doreste sa isi vanda masina online si sa dea lovitura din prima, trebuie sa tina cont de cateva sfaturi si trucuri. Gratie dezvoltarii Internetului in ultimul timp, este mult mai simplu ca cineva sa isi vanda masina si sa obtina cel mai bun pret.

 

Cateva sfaturi de tinut minte inainte de a vinde masina online

In primul rand, cel mai important lucru este stabilirea pretului vehiculului, iar acest lucru se poate face in urma unei estimari de piata. Pentru a-i cunoaste valoarea, unele site-uri au oferte pentru obtinerea unei estimari complete in mod gratuit, dar la fel de eficienta este si apelarea la o agentie de specialitate in apropiere.

O data determinat pretul masinii, mai trebuie doar putin curaj si cateva ajustari pentru o prezentare impecabila a autoturismului. Acesta trebuie curatat la interior si la exterior si astfel prima impresie va fi foate buna, chiar daca este vorba doar de fotografiile pe care le va vedea potentialul client pe Internet. Mai mult, sunt importante si reparatiile mici pentru a aranja masina asa cum se cuvine. Urmatorul pas: online!

Site-urile de vanzari generale

Desi sunt foarte numeroase, site-urile de vanzari generale, precum anunturigratuite88.ro, sunt foarte eficiente pentru vanzarea masinii si pentru a permite unei persoane sa obtina cea mai buna oferta intr-un timp record. Acestea sunt o solutie perfecta pentru masina si asigura o rata mare de succes, gratie faptului ca sunt vizitate zilnic de milioane de vizitatori.

Cu toate acestea, unele site-uri generale au si dezavantaje. Daca anuntul nu este sponsorizat si este gratuit, va aparea foarte greu in selectia cumparatorilor, ceea ce nu este cazul si site-ului mentionat anterior. Si pentru o mai buna vizibilitate, este necesara o plata mai consistenta. Numeroase site-uri sunt criticate din cauza escrocheriilor.

Site-urile de vanzari cumparari specializate pentru autoturisme

Pe aceste site-uri sunt prezenti experti in materie, care ajuta vanzatorul sa isi estimeze pretul masinii. Astfel, acesta va beneficia rapid si gratuit de un serviciu foarte eficient si profesional. In afara de expertiza specializata, aceste site-uri de cumparaturi permit celor care se inscriu sa isi prezinte masina in mod impecabil, detaliat, astfel incat sa gaseasca mult mai usor potentialii clienti si sa isi rezolve cat mai rapid tranzactia.

Alte articole

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Putin spun online sa vinzi o masina ! Cine-ti cumpara o masina online fara sa o vada si fara sa o testeze! E doar ceva estimativ si ceva orientativ !

  2. CarsOnTheWeb says:

    Util.mai ales ca ma pregatesc sa-mi vand masina..

  3. Gigi Popa says:

    Fa-ti niste poze foarte bune si fii sincer cu cel/cea cu care faci tranzactia . Restul vine de la sine .

home | top