aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Friday, September 21, 2018

Avantajele utilizarii lampii UV

Adaugat de PonturiBune.ro in 11/11/2017

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc o manichiura impecabila. Aceasta reflecta personalitatea persoanei, culorile si modelele alese spunand mult despre caracterul si preferintele acesteia. Manichiura arata si grija pe care persoana o are pentru aspect si curatenie, unghiile curate si ingrijite fiind mereu un punct forte si o carte de vizita in societate.

Unghiile au si ele nevoie de rasfat. Ingrijirea acestora este deseori o placere insa consuma foarte mult timp. Pentru asta exista ojele permanente si cele semipermanente care vin in culori frumoase si rezista mult mai mult timp fata de ojele normale. Pentru aplicarea corecta a acestor oje este nevoie de o lampa UV de calitate, simplu de gasit in comert ñ spre exemplu, pe www.iareduceri.ro se gasesc numeroase modele, potrivite oricarui buzunar.

Rolul lampilor UV este de a ajuta la fixarea stratului de oja si de a asigura consistenta dorita pentru culoarea aplicata. O lampa UV profesionala ajuta intreg procesul, oja uscandu-se rapid si fixarea ei fiind garantata. IaReduceri este site-ul potrivit pentru gasirea unei astfel de lampi astfel ca posesoarea se poate bucura de o manichiura frumoasa care rezista mult timp.

Exista doua tipuri de lampi UV, ambele avand atuurile lor. Lampile UV cu LED usuca mai rapid, timpii de uscare fiind redusi la jumatate fata de timpii necesari in cazul celor obisnuite. Acestea nu usca cu ajutorul unei calduri prea puternice iar durata de viata a ledurilor este foarte mare asfel ca produsul poate bucura iubitoarele de manichiuri si pedichiuri perfecte timp indelungat. La utilizarea lampilor cu LED trebuie sa se tina cont de gelul pentru unghii folosit, deoarece difera foarte mult gradul de uscare de la un gel la altul, informatiile putand fi gasite in specificatiile producatorului.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top