aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 18, 2018

Cum se alege firma de inchirieri auto potrivita in Otopeni?

Adaugat de PonturiBune.ro in 17/02/2018

Dat fiind faptul ca deserveste cel mai mare aeroport din Romania, orasul Otopeni prezinta o varietate mare de servicii de inchirieri auto. Cei care ajung in acest oras insa, trebuie sa ia o decizie bazata pe mai multe informatii culese fie de pe internet, fie direct de la fata locului.

Cum se alege firma potrivita de inchirieri auto Otopeni?

Un prim pas care poate duce la o alegere corecta este o analiza corecta a firmei, inainte de a ajunge pe aeroport. Practic, rezervarea ar trebui sa se faca cu cel putin o saptamana inainte, iar informarea trebuie sa se faca din timp.

De regula, atunci cand este vorba despre firme cu probleme, forumurile de specialitate prezinta informatiile necesare pentru a le putea evita.

Experienta pe care o are firma este foarte importanta, deoarece in felul acesta exista garantia asupra faptului ca serviciile sunt bine pus la punct. O firma care se ocupa de inchirieri auto Otopeni trebuie sa ofere informatii cat se poate de clare, trebuie sa aiba preturi decente si sa ajute cat mai mult soferul pe tot parcursul desfasurarii contractului.

Un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont este parcul auto. Cu cat este mai generos, cu atat este mai bine, in conditiile in care se pot inchiria masini in functie de nevoie. Trebuie urmarite parcurile auto care au masini din toate categoriile si care se lauda cu autoturisme cat mai noi. Este adevarat ca autoturismele noi sunt ceva mai costisitoare, insa cele vechi pot genera destul de multe probleme, mai ales daca nu sunt intretinute asa cum trebuie.

Distanta fata de aeroport este si ea un criteriu important la alegerea unei firme de inchirieri masini Otopeni. Orasul Otopeni nu este unul foarte mare, insa cu siguranta nimeni nu isi doreste sa mearga cativa km cu un bagaj urias pana la sediul firmei. Din fericire, exista din ce in ce mai multe firme care, indiferent de locatie, livreaza masina chiar in parcarea aeroportului.

Lucruri de verificat la preluarea masinii

In momentul in care se preia masina trebuie sa se verifice o serie de lucruri. Conform celor de la kamoauto.ro, cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Starea cauciucurilor si daca acestea sunt conforme cu starea vremii;
  • Pretul total pe care urmeaza sa il plateasca si toate lucrurile pe care le implica contractul semnat;
  • Starea fizica a masinii. Este foarte important ca automobilul sa fie intr-o stare tehnica foarte buna si intr-o stare estetica la fel de buna. In caz contrar, toate problemele trebuie sa fie trecute in contract.

Detaliile legate de modul in care se va returna masina. Sunt informatii pe care fiecare firma de rent a car trebuie sa le ofere. In principiu, trebuie sa se analizeze daca exista penalizari de intarziere, care sunt costurile pe care cel care inchiriaza trebuie sa le suporte in cazul unui incident si orice alta informatie legata de costuri.

Alte articole

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Sorina says:

    Foarte bun articolul, multumesc pentru sfat.

home | top